Перша реєстрація шлюбу за добу в аеропорту «Бориспіль». ВІДЕО

Перша реєстрація шлюбу за добу в аеропорту «Бориспіль».  ВІДЕО

Зареєструвати шлюб і відсвяткувати весілля тепер можна в «Борисполі». Щоб вибрати першу пару, яка одружиться в аеропорту, адміністрація летовища влаштувала конкурс. Заявки приймали в електронній формі. Потрібно було поділитися історією стосунків і написати, чому місцем для одруження має стати саме аеропорт. Із шести пар охочих, обрали Юлю і Максима.
 

Молодятам довелося оплатити лише послугу реєстрації шлюбу, всі інші витрати взяв на себе аеропорт. На церемонії, у терміналі D, організували фуршет та фотосесію. А у подарунок "Бориспіль" разом із партнерами летовища підготували для молодят романтичну подорож і весільне авто у прокат з водієм на 4 дні.
 

Перша реєстрація шлюбу в аеропорту у рамках нової послуги "Шлюб за добу" не стане останньою, запевняють у прес-службі аеропорту. Відтепер стати під вінець у терміналах летовища зможе кожна закохана пара, щоправда за попереднім записом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Подарунок від Святого Миколая: прикордонники вилучили сотні тисяч іноземної валюти. ВІДЕО
Наступна новина Синоптики попереджають про загрозу можливих лавин у Карпатах. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини