Подвійне вбивство на Соборності: лучанину обрали запобіжний захід

Подвійне вбивство на Соборності: лучанину обрали запобіжний захід

Луцький міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу 62-річному лучанину, якого підозрюють у вбивстві колишньої дружини та доньки. Наступні 60 діб чоловік проведе під вартою.

Як розповіла Суспільному речниця прокуратури Волині Наталія Мурахевич, чоловіку було оголошено підозру за ч. 2 статті 115 кримінального кодексу України, йдеться про умисне вбивство двох або більше осіб.

Адвокат чоловіка у суді клопотав про домашній арешт. Сторона обвинувачення наполягала на триманні під вартою. Зрештою суд відправив чоловіка під варту на два місяці без права внесення застави.

Нагадаємо, вбивство у будинку на проспекті Соборності, 32 сталося зранку 20 липня. 

Загиблим матері та доньці було 56 та 22 роки. Про вбивство правоохоронців повідомили сусіди. Їм чоловік сам розповів про те, що скоїв, – говорить речниця. Його затримали поруч з квартирою, де усе трапилося. В помешканні виявили сокиру, якою чоловік убив рідних.

Ольга Бузулук розповіла, чоловіка раніше притягували до кримінальної відповідальності. В травні суд йому присудив 850 гривень штрафу за побиття дружини та доньки і відпустив додому.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сергій Стерненко виступить на гутірковій сцені «Бандерштату»
Наступна новина На Волині під колеса автівки потрапила 3-річна дитина. У неї численні переломи
Останні новини
Схожі новини