Реанімаційні заходи були безуспішними. Подробиці смерті чоловіка, який вчинив подвійне вбивство

Реанімаційні заходи були безуспішними. Подробиці смерті чоловіка, який вчинив подвійне вбивство

Лучанина Василя Пилипюка, який ввечері 10 серпня помер у луцькому СІЗО, де перебував за вбивство дружини та доньки, намагались реанімувати. Всі заходи були безуспішні. Разом із ним у камері перебувало ще четверо ув’язнених.

Як прокоментував ІА Волинські Новини завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік, виклик із СІЗО із повідомленням про раптову смерть одного з затриманих надійшов 10 серпня о 20:19.

«На виклик виїхала бригада екстреної медичної допомоги, яка проводила усі можливі реанімаційні заходи, але безрезультатно», - зазначив медик.

Головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський розповів, що смерть чоловіка зафіксували о 21:08. Зі слів Олега Плазовського, крім швидкої, на виклик прибула слідчо-оперативна група. Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза. Як додав, у камері, крім Василя Пилипюка, перебувало ще четверо ув'язнених.

«Співкамерників померлого опитав слідчий. Усі вони повідомили, що тілесних ушкоджень йому ніхто не завдавав», – розповів головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції області.

Нагадаємо, вбивство у будинку на проспекті Соборності, 32 сталося зранку 20 липня.

Загиблим матері та доньці було 56 та 22 роки. Про вбивство правоохоронців повідомили сусіди. Їм чоловік сам розповів про те, що скоїв, – говорить речниця. Його затримали поруч з квартирою, де усе трапилося. В помешканні виявили сокиру, якою чоловік убив рідних.

Ольга Бузулук розповіла, чоловіка раніше притягували до кримінальної відповідальності. В травні суд йому присудив 850 гривень штрафу за побиття дружини та доньки і відпустив додому.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки освітян у Луцьку вже вакцинувалися проти коронавірусу
Наступна новина Уряд дозволив у Луцьку проводити пересадку органів від посмертного донора
Останні новини
Схожі новини