Сергій Стерненко виступить на гутірковій сцені «Бандерштату»

Сергій Стерненко виступить на гутірковій сцені «Бандерштату»

Активіст Сергій Стерненко виступить на гутірковій сцені «Бандерштату». 

Про це повідомили на сторінці фестивалю у фейсбуці.

«Громадський діяч, один із лідерів одеського Майдану навколо своєї справи згуртував багатотисячну підтримку та продовжує боротьбу за справедливість і право кожного українця на самозахист. У 2018-му на Стерненка скоїли три замахи лише за пів року», – йдеться у дописі.

Сергій Стерненко – український громадський діяч, очільник одеського обласного осередку «Правого сектора» (2014—2017), відеоблогер.

До слова, у 2018-му на Стерненка скоїли три замахи. У вересні 2015 року проти Стерненка було порушено кримінальне провадження за підозрою у викраденні навесні 2015 року проросійського депутата Комінтернівської районної ради Одеської області Сергія Щербича. Сергію Стерненку інкримінували викрадення та завдання тілесних ушкоджень Щербичу, з метою заволодіти його коштами в розмірі 300 грн. Врешті саме за цією справою 23 лютого 2021 року Стерненку було винесено вирок — 7 років та 3 місяці позбавлення волі з конфіскацією половини майна. Після цього у Києві відбулася масштабна акція на підтримку активіста. Тоді ж і лучани вийшли на протест. 

Втім, Апеляційний суд Одеси визнав винним Стерненка за статтями 146 та 263 Кримінального Кодексу України та засудили до 3 років позбавлення волі із заміною на 1 рік умовного терміну. 

 

Читайте також: Представили учасників музичної сцени Бандерштату-2021


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку освятять копію Чудотворної ікони. Її написали на Афоні
Наступна новина Подвійне вбивство на Соборності: лучанину обрали запобіжний захід
Останні новини
Схожі новини