У Луцькій громаді діятиме фонд підтримки підприємництва

У Луцькій громаді діятиме фонд підтримки підприємництва

21 грудня луцькі депутати проголосували за створення фонду підтримки підприємництва Луцької територіальної громади та затвердили Положення  про фонд і відповідну Заявку щоб створити сприятливі умови для ведення бізнесу та підприємницької діяльності на території громади в умовах воєнного стану,

Про це йшлося на черговій 39-й сесії міської ради, інформує пресслужба мерії.

Директор департаменту економічної політики міської ради Борис Смаль проінформував депутатів про те, кому буде надаватися фінансова допомога, якою є процедура та критерії відбору.

За його словами, фонд створений для реалізації заходів та проєктів цільової Програми підтримки малого і середнього бізнесу. Загалом бізнес може отримати кошти на відшкодування витрат на підтримку економічної активності, стабілізації діяльності, забезпечення соціальної стабільності та безпеки мешканців територіальної громади. А також реалізацію проєктів, міжнародних програм, організацію виставок, ярмарків, симпозіумів, аукціонів, розвитку інфраструктури, у тому числі: створення бізнес-інкубаторів, бізнес-центрів, консультаційних та інформаційних систем.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військові з передової надіслали волинським дітям відео, в якому подякували за антидронову рушницю
Наступна новина Луцькі депутати просять Зеленського накласти вето на зміни до закону про містобудування
Останні новини
Схожі новини