Погоріла на 600 доларів хабаря: працівниці ТЦК на Волині оголосили підозру

Погоріла на 600 доларів хабаря: працівниці ТЦК на Волині оголосили підозру

Військовослужбовиці Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП повідомили про підозру за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону. 

За даними слідства, 42-річна провідна спеціалістка відділення обліку мобілізаційної роботи за гроші обіцяла не створювати штучних перешкод в оновленні облікових даних та продовженні бронювання трьом військовозобов’язаним працівникам державного підприємства критичної інфраструктури.

У разі відмови надати хабар цих працівників було б призвано до лав ЗСУ під час мобілізації в період дії правового режиму воєнного стану.

Затримали підозрювану у порядку ст. 208 КПК України – під час отримання 600 доларів США неправомірної вигоди.

Наразі вирішується питання про обрання для неї міри запобіжного заходу. Перевіряється причетність до злочину інших осіб.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції у Волинській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР Нацполіції України.

Довідково: санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі попрощалися із захисником Миколою Генелюком. ФОТО
Наступна новина Встановили особу порушника, який розпилив газовий балончик на військових ТЦК
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні