У Луцькому районі попрощалися із захисником Миколою Генелюком. ФОТО

У Луцькому районі попрощалися із захисником Миколою Генелюком. ФОТО

У п’ятницю, 21 червня, Підгайцівська громада останню земну шану віддала Захиснику України з села Воротнів Генелюку Миколі Петровичу.

Про це повідомляє Підгайцівська громада. 

У супроводі величезної колони автомобілів з прапорами кортеж Героя рухався з Луцька до Воротнева.

Люди зустрічали Захисника, схилившись на коліна, а дорогу у селах Підгайці, Лище та Воротнів встелили квітами. Віддати шану мужньому воїну Миколі Генелюку, підтримати дружину загиблого Ірину та сина прийшли сотні людей.

Останній земний шлях Героя пролягав рідними вулицями, адже Микола Генелюк навчався у Воротнівській гімназії та Лищенському ліцеї. У Воротневі він народився і виріс, створив чудову люблячу родину.

Після прощань вдома, траурна хода попрямувала у супроводі військового оркестру до церкви Різдва Пресвятої Богородиці, де відспівали бійця. Поховали Героя на кладовищі села Воротнів з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України.

44-річний Захисник боронив Батьківщину від початку 2024. Солдат був заступником командира бойової машини, навідником-оператором роти спеціального призначення. Загинув Микола Генелюк, потрапивши під ворожий вогонь при виконанні завдань з недопущення просування противника поблизу н.п. Красногорівка Донецької області.

Вічна шана і слава Герою. Царство Небесне і вічний спокій його душі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні запровадили базову військову підготовку для студентів та поліцейських
Наступна новина Погоріла на 600 доларів хабаря: працівниці ТЦК на Волині оголосили підозру
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні