Показали, як облаштували острів посеред Світязю. ФОТО

Показали, як облаштували острів посеред Світязю. ФОТО

На території світязького острова ще донедавна були густі непрохідні хащі, але за короткий строк силами працівників Шацького національного природного парку острів став чи не найулюбленішим місцем для місцевих та гостей громади.  

Про це пишуть на сторінці Шацького національного природного парку у Facebook. 

Площа острова становить близько 7 гектарів.

  

«Тут дійсно заворожує все: краса природи, вечірні заходи, романтика і спокій. Він потопає у густій зелені та дикому птастві, яке любить тут гніздитися, справжніми господарями острова є баклани і сірі чаплі», – йдеться у дописі. 


Хоч в процесі роботи виникало багато труднощів, але результат уже побачили сотні туристів, – додають у дописів 

«Тому запрошуємо відвідати цей загадковий куточок нашої землі, де є неповторні краєвиди і  локації для фотозйомки чи для затишного сімейного відпочинку. Саме тут можна набратись сил та натхнення для подальшої боротьби і роботи задля перемоги», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що у липні цього року розгорівся скандал стосовно будівництва на острові посеред озера Світязь. Місцеві обурювалися: ще донедавна людям узагалі забороняли ступати на цю землю, аби, боронь Боже, не порушити інфраструктуру.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Луцька приїхав піца-мобіль: іноземні волонтери пригощали піцою з печі. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку школярка обрізала волосся, щоб допомогти ЗСУ
Останні новини
Схожі новини