Показали, яким буде «Парковий квартал»

Показали, яким буде «Парковий квартал»

Будівельна компанія «Інвестор» створила макет свого проекту в Ковелі — житлового комплексу «Парковий квартал», аби клієнти відчули його масштабність та побачили, яким він буде.

Із макетом детальніше можна ознайомитися в агентстві нерухомості «АН Будова» у місті Ковель на вулиці Театральній, 13, пише «Район. Луцьк».

Нагадаємо, на території ЖК буде три п'ятиповерхівки. Перший будинок здали в експлуатацію в 2018 році. Його вже заселили та обжили власники квартир.

Щодо другого будинку, то в ньому завершуються внутрішні роботи, а от на будмайданчику третього — продовжують фундаменті роботи.

Унікальність житлового комплексу «Парковий квартал» полягає в поєднанні міського комфорту з екологічною складовою. Адже поруч з новобудовою розташована зелена зона та водойма, в якій можна порибалити або ж влаштувати на її березі сімейний пікнік. Та й забудовник подбає, аби на території ЖК було зелено.

До слова, забудовник також гарантує для власників квартир наявність індивідуального опалення (двоконтурний газовий котел), «теплої підлоги», власного паркінгу, спортивного та дитячого майданчиків.

На передньому плані другий будинок, зліва — третій. Білим позначений вже зданий та заселений перший будинок ЖК

Крім того, зверніть увагу на дизайн третього будинку. Він відрізнятиметься від двох перших будинків. У компанії «Інвестор» розповіли, що пішли на цей крок, аби осучаснити дизайн житловго комплексу.

Ще одна з новинок – панорамні («в підлогу») вікна. У будинку також будуть ліфти. Мешканці зможуть без труднощів підніматися на вищі поверхи, та й габаритні речі без проблем підніме ліфт.

Перший поверх будинку буде відведений під громадські приміщення – магазини, кафе, салони тощо. Мешканці «Паркового кварталу» житимуть у місці, де під боком є усе необхідне.

Третій будинок «Паркового кварталу»

До речі, «Інвестор» пропонує купити на акційних умовах квартири в третьому будинку ЖК «Парковий квартал».

Перші 10 покупців матимуть спеціальні вигідні умови від забудовника:

ціна – від 11 500 грн/м²,

розтермінування – 24 місяці,

перший внесок – від 10%.

ЯК ПРИДБАТИ КВАРТИРУ В ЖК «ПАРКОВИЙ КВАРТАЛ»?

Звертайтесь у відділ продажів за адресою:

м. Ковель, вул. Глібова, 8 б

Телефон:

096 030 20 10

Facebook: https://www.facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor

Щоб переглянути свіжий фотозвіт з будівельного майданчика ЖК «Парковий квартал», натисніть тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не хочу обіжати начальство, но десь місяць». Коли «фініш» ремонту Ковельського мосту
Наступна новина Вибираєте вікна? Подумайте про дітей! БЛОГ
Останні новини
Схожі новини