Поліщук розповів, якими будуть пункти обігріву в Луцьку

Поліщук розповів, якими будуть пункти обігріву в Луцьку

У Луцьку планують облаштувати 63 пункти обігріву на випадок відсутності газу та електроенергії.

Про це розповів мер Луцька Ігор Поліщук.
 
У кожному пункті обігріву буде встановлено печі-буржуйки з поверхнею для приготування їжі. Ще з літа комунальне підприємство  «Парки та сквери» займається заготівлею дров, тож ними забезпечать усі пункти обігріву.

Кожен пункт буде забезпечений дизель-генератором. Комунальне підприємство «Луцьксвітло» працює над їх встановлення, облаштуванням розеток та інших моментів, пов’язаних з електропостачанням. Для дизельгенераторів напрацьована схема постачання пального.

Також мер розповів, що усі пункти обігріву будуть забезпечувати питною водою та базовим набором харчових продуктів. «За необхідності тут чергуватиме медичний працівник із базовим набором медикаментів», – додав Поліщук.

Також Поліщук розповів, що сьогодні виділили кошти на придбання дизель-генераторів потужністю до 600 кВт для того, щоб могли працювати котельні ДКП «Луцьктепло» за умови відсутності електроенергії. 

«За допомогою цих дизель-генераторів при наявності газу, за умови відсутності електроенергії, ми зможемо подавати тепло в оселі лучан, лікувальні та інші заклади міста», – наголосив Поліщук..

Адреси пунктів обігріву будуть оприлюднені згодом.

Нагадаємо, також у Луцьку облаштують точки доступу до інтернету за допомогою Starlink на випадок відсутності мобільного та іншого зв’язку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку будуть точки доступу до інтернету від Starlink
Наступна новина Артилеристи Князівської бригади отримали нагороди. ФОТО
Останні новини
Схожі новини