Поліцейські передали у музей унікальну колекцію холодної зброї, вилученої у волинянина. ФОТО

Поліцейські передали у музей унікальну колекцію холодної зброї, вилученої у волинянина. ФОТО
Колекція зброї тепер зберігається у музеї. Фото - Фейсбук

На Волині поліція вилучила у правопорушника унікальну колекцію холодної зброї та передала її у Волинський обласний краєзнавчий музей.

Арсенал правоохоронці вилучили в 2015 році під час спроби його незаконного ввезення в Україну, повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, зброю виявили у грудні 2015 року на пункті пропуску «Устилуг» у жителі Волинської області. Він намагався незаконно перевезти її через кордон.

Суд призначив чоловікові покарання із конфіскацією контрабанди. Загалом це 14 одиниць унікальної зброї кінця 19 століття. На виконання вироку суду вилучена холодна зброя була передана на зберігання до ГУНП у Волинській області.

Серед переданих речей – різноманітні багнети періоду Першої і Другої світових воєн. Окремі зразки озброєння є колекційною рідкістю і перебували на озброєнні армій інших континентів. До слова, вся зброя в добре збереженому стані, без дефектів. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку лікувати дітей з аутизмом допомагають собаки. ВІДЕО
Наступна новина Хірург з Волині Валіхновський розказав, як рятував Ющенка після отруєння
Останні новини
Схожі новини