Поліція Британії три тижні чекає, коли злочинець, який з'їв наркотики, сходить в туалет

Поліція Британії три тижні чекає, коли злочинець, який з'їв наркотики, сходить в туалет

У британському Харлоу розгортається епічне протистояння. З одного боку — поліцейські графства, затримали звинуваченого у розповсюдженні заборонених наркотиків.

З іншого —  чоловік який з'їв пачку згаданих наркотиків і вже три тижні відмовляється піти в туалет і видати доказ свого злочину, передає «Русский еврей».

Все почалося 17 січня, коли підозрюваний у розповсюдженні наркотиків член банди попався в руки підрозділу поліції Ессекса по боротьбі з вуличною злочинністю, розповідає The Telegraph. Його ім'я не розкривається, але, як стверджують поліцейські загону Operation Raptor West, при затриманні чоловік проковтнув упаковку наркотиків, призначених для продажу.

Чоловікові були пред'явлені звинувачення в двох випадках зберігання наркотичних речовин класу А (до класу А у Великобританії відносять найважчі види наркотиків, - ред.) з метою збуту.

Спочатку у поліцейських не було сумнівів, що справа піде як по маслу: підозрюваний рано чи пізно сходить в туалет і зробить доказ власної провини. Поліція отримала у суду дозвіл утримувати його в ув'язненні протягом тижня.
От тільки чоловік, мабуть, прийняв своє становище як головне випробування свого життя і вперто відмовлявся робити свою справу. Але поліцейських так просто було не зломити, і майже кожен день поліція публікувала звіт про прогрес (а вірніше, його відсутність) в офіційному твіттері.

Звичайно, закрадаються сумніви: може бути, підозрюваний зробив свою справу потайки від поліцейських? Але, враховуючи, що він знаходиться під постійним контролем лікаря, така ймовірність дуже мала.

19 днів тому в твітах поліцейських почали з'являтися нотки якщо не відчаю, то напруги: як довго суд буде продовжувати дозвіл на арешт? Боротьба титанів привернула увагу користувачів твіттера, радили пустити в діло проносне, якщо така міра законна. Глава відділу Operation Raptor Підлогу Веллс запевнив, що обвинувачений пробуде в ув'язненні стільки, скільки знадобиться. Незважаючи на всі запевнення поліції, що обвинувачений буде утримуватися стільки, скільки потрібно, як закінчиться справа, поки не ясно. В крайньому випадку поліції доведеться шукати інші докази його провини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПриватБанк - унікальний для Європи банк, і ми зробимо його ще сильнішим - Петр Крумханзл
Наступна новина Працівник ЛНТУ займався майнінгом криптовалюти
Останні новини
Схожі новини