Поліція повідомила подробиці двох смертельних ДТП на Волині. ФОТО

Поліція повідомила подробиці двох смертельних ДТП на Волині. ФОТО

Аварії трапились у Камінь-Каширському та Луцькому районах. У них загинуло двоє осіб. 

Як інформує поліція Волині, в суботу, 9 вересня, у селі Раків Ліс Камінь-Каширського району 49-річний водій Volkswagen не впорався з керуванням та злетів у кювет. Як наслідок – 63-річний пасажир автомобіля, місцевий мешканець, загинув на місці події, водій отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували. 

В неділю,10 вересня, у Колках Луцького району керманич ВАЗ не вибрав безпечної швидкості та зіткнувся із тюкувальним пресом, що був закріплений за трактором. Від отриманих травм водій легковика загинув на місці події. 

За обома фактами аварій слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть. В рамках досудових розслідувань буде з’ясовано усі обставини ДТП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через Ягодин хотіли незаконно ввезти антидронову рушницю і комплектуючі до дронів
Наступна новина Лучанин, який втратив ноги на війні, збирає гроші на протези
Останні новини
Схожі новини