Поліція продовжує патрулювати в посиленому режимі до 26 лютого

Поліція продовжує патрулювати в посиленому режимі до 26 лютого
Фото ілюстративне

Посилений режим несення служби поліцейськими в Україні продовжено до 26 лютого, повідомив глава Національної поліції Ігор Клименко.

"Посилений режим несення служби продовжено до 26 лютого", – сказав він у понеділок агентству "Інтерфакс-Україна".

Глава Нацполіції наголосив: "Наразі складний період активної фази гібридної війни проти України. Й поліція працює єдиним механізмом з іншими правоохоронними органами, щоб протидіяти будь-яким спробам дестабілізувати ситуацію в країні".

Нагадаємо, Луцьк патрулюють додаткові наряди поліції.

За словами Клименка, минулих вихідних поліція спільно з Нацгвардією посилили охорону та пропускний режим на території зони ЧАЕС.

"Також близько 2 тисяч поліцейських охороняють 245 об'єктів критичної інфраструктури в державі", - наголосив він.

Клименко зазначив: "Звісно, посилений режим несення служби – це велике навантаження для поліцейських. І ми намагаємося скорегувати графіки чергувань так, щоб у поліцейських був час на відпочинок".

Глава Нацполіції запевнив, що кожен поліцейський розуміє важливість своєї служби та сумлінно виконує обов'язки заради спокою і правопорядку всередині країни.

При цьому Клименко повідомив, що за підсумками роботи в посиленому режимі минулого тижня рівень злочинності в Україні знизився в середньому на 15%.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі за понад 240 мільйонів оновлять спортивний ліцей
Наступна новина Прив'язали посеред поля. На Волині волонтери врятували собаку, яку покинули господарі
Останні новини
Схожі новини