У Володимирі за понад 240 мільйонів оновлять спортивний ліцей

У Володимирі за понад 240 мільйонів оновлять спортивний ліцей
Візуалізація проєкту реконструкції ліцею

Департамент інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації оголосив тендер на реконструкцію ліцею «Центр освіти», що на вулиці Берегового, 1 у Володимирі. Тут планують організувати прохідну ситему з перепустками, та встановити відеонагляд. 

Відповідний тендер міститься у системі  публічних закупівель «Prozorro». Пропозиції від учасників прийматимуть до 30 березня, аукціон запланований на 5 травня, – пише ІА «Волинські Новини»

Очікувана вартість реконструкції ліцею становить 241,25 мільйона гривень. Роботи хочуть провести за кошти державного та місцевого бюджетів.

Відповідно до тендерної документації, реконструкція навчального закладу у Володимирі включатиме ремонт будівлі, гуртожитку, харчоблоку, залу боксу. Також тут планують реконструювати ангар з критим футбольним полем та побудувати нову будівлю гуртожитку. Крім того, підрядник має облаштувати тренажерний майданчик, баскетбольно-волейбольний майданчик з гумовим покриттям, бігові доріжки із гумовим покриттям, два футбольні поля і мале футбольне поле зі штучним покриттям.

Проєкт передбачає, ще й проведення повного енергоаудиту всієї бази, розробку енергоефективної фасадної системи в усіх будівлях, заміну всіх мереж водопостачання, водовідведення, електропостачання, заміну всіх покрівель на будівлях центру з урахуванням енергоефективності.

Візуалізація проєкту реконструкції ліцею

Також планується огородження ліцею, влаштування прохідної системи за перепустками, системи відеонагляду. Крім того, підрядник має провести благоустрій, демонтувати всі аварійні споруди, облаштувати тренувальні, баскетбольно-волейбольні, тренажерні, мультифункціональні майданчики зі штучним покриттям та футбольні поля.

Також тут мають побудувати залу вільної боротьби, провести озеленення території та облаштувати систему поливу території, зокрема, поливу поля з натуральною травою тощо.  

Усі роботи хочуть закінчити до 31 грудня 2023 року. Гарантійний термін експлуатації ліцею після завершення реконструкції становитиме десять років.

Відзначимо, «Центр освіти» у Володимирі переформатовують у профільний спортивний ліцей. На базі навчального закладу функціонує спортивне відділення з підготовки атлетів чотирьох видів спорту.

Нагадаємо, раніше «Перший» писав , що у Луцьку хочуть реконструювати приміщення колишнього спортивного комплексу «Спартак», що на вулиці Глушець, 20 та добудувати там спортивно-тренувальний центр за понад 257,72 млн грн.

Крім того, у центрі міста проведуть реконструкцію будівлі Обласної дитячо-юнацької спортивної школи Волинської обласної ради, що на вулиці Шевченка 3, та добудують там спортивний зал для ігрових видів спорту. Також планується облаштування приміщення для харчування відвідувачів та навіть облаштування пресцентру з усім необхідним медійним обладнанням.

Крім того, у селищі Любешів збудують спортивний комплекс та реконструюють стадіон «Колос». На роботи передбачили 95,136 млн гривень та 56,466 млн грн відповідно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ФСБ заявляють, що снаряд з території України «зруйнував російський прикордонний пункт»
Наступна новина Поліція продовжує патрулювати в посиленому режимі до 26 лютого
Останні новини
Схожі новини