Поліція розбирається з заявою про підкуп виборців у Луцьку

Поліція розбирається з заявою про підкуп виборців у Луцьку
Фото ілюстративне

Станом на 13:00 31 березня волинська поліція зареєструвала 15 заяв та повідомлень щодо можливих порушень виборчого законодавства.

Одне з них стосується ймовірно підкупу виборців у Луцьку, – повідомляють правоохоронці.

Про порушення також говорили у Нововолинську, Луцькому, Горохівському, Ковельському, Ківерцівському, Турійському та Маневицькому районах.

Два повідомлення були через відсутність громадян у виборчих списках. Поліція перевіряє інформацію про можливе перешкоджання роботі однієї із дільничних комісій в місті Нововолинськ адміністрацією установи, де вона розміщена, а також факт голосування громадянина на виборчій дільниці у Луцьку за межами виборчої кабінки.

До поліції надійшло повідомлення, що на ранкове засідання дільничної виборчої комісії, яка знаходиться в селі Новостав Горохівського району, не допустили спостерігача громадянської мережі «Опора». Інше повідомлення - від жительки села Прилуцьке Ківерцівського району, котра заявила про відсутність у списках виборців її матері. Також зареєстровано повідомлення, щодо можливих порушень виборчого законодавства на дільницях у селищі Торчин Луцького та селі Доротище Ковельського районів.

На лінію служби «102» поліції надійшло й таке повідомлення: житель села Білосток Луцького району заявив, що на місцевій виборчій дільниці йому не дають можливості проголосувати без паспорта.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Вибори на Волині в цифрах і фактах


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фотографка з Луцька вдруге стала мамою
Наступна новина Віпи в кабінках: як голосують відомі волиняни. ФОТО
Останні новини
Схожі новини