Поліція шукає осіб, які у Луцьку розклеювали рекламу інтернет-магазину наркотиків

Поліція шукає осіб, які у Луцьку розклеювали рекламу інтернет-магазину наркотиків

Луцька поліція розшукує осіб, які розклеювали по місту листівки з адресою сайту, на якому можна було придбати наркотики.

Правоохоронці проводять перевірку, викладеної в оголошеннях інформації, та вживають усіх необхідних заходів з метою встановлення осіб, причетних до їх розповсюдження, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

«Поліцейських, а також муніципальну варту Луцької міської ради орієнтовано на оперативне виявлення та знищення оголошень, встановлення осіб причетних до їх поширення», - повідомив заступник начальника Луцького відділу поліції Аркадій Найдич.

Поліція просить громадян, яким відома будь-яка інформація щодо осіб причетних до поширення таких оголошень, невідкладно повідомляти поліцію за номером «102».

Нагадаємо, цього тижня оперативники протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання двох лучан виявили наркологічну лабораторію з виготовлення амфетаміну. За фактом правопорушення слідчі відкрили кримінальне провадження.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нову «швидку» в кожен район пропонує депутат та управління
Наступна новина На Волині працівників держлісохорони та депутата показали за корупційні правопорушення
Останні новини
Схожі новини