Нову «швидку» в кожен район пропонує депутат та управління

Нову «швидку» в кожен район пропонує депутат та управління

На Волині пропонують у кожен район купити машину "швидкої" допомоги. Про це стало відомо під час однієї з нарад ОДА з питань соціально-економічного розвитку області.

Як зазначив начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк , субвенція на розвиток системи охорони здоров’я в сільській місцевості у 2018 році становить 1 млрд грн, із яких у Волинську область спрямують 37,9 млн грн.

До слова, саме таку пропозицію начальнику управління охорони здоров’я подавав депутат обласної ради Михайло Імберовський ще під час бюджетних слухань.

"В області сформовані робочі групи, які пропонують на кожен район купити автомобіль швидкої допомоги, аби забезпечити надання невідкладної медичної допомоги сільському населенню", - каже Ващенюк.

Решту коштів пропонують розподілити пропорційно до кількості сільського населення, яке проживає на території. "Для цього ми зустрічаємось із представниками кожного району, приїжджає голова районної ради та адміністрації, голови об’єднаних територіальних громад, які повинні визначити пріоритети для своїх територій", - додав він.

«Схоже моя пропозиція на бюджетних слуханнях щодо необхідності впровадження на Волині програми, як «Шкільний автобус», метою якої буде масштабна закупівля швидких для територіальних громад області почута і цей процес зрушиться з місця!

Можна тільки подякувати керівнику департаменту управління здоров’я Ігорю Ващенюку за конструктивну позицію!» - прокоментував Михайло Імберовський пропозицію Ігора Ващенюка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хотіли купити будинок, а обікрали власника: у Володимирі циганки винесли 14 тисяч
Наступна новина Поліція шукає осіб, які у Луцьку розклеювали рекламу інтернет-магазину наркотиків
Останні новини
Схожі новини