Польща обмежить експорт авто з єврономерами в Україну

Польща обмежить експорт авто з єврономерами в Україну

Польща обмежить експорт авто в Україну із-за труднощів з прикордонним рухом і зростанням тривалості очікування на кордоні, викликаним скупченням автомобілів з іноземною реєстрацією, повідомляє ТВі з посиланням на «АВТОТЕМА».

Скупчення машин на польсько-українському кордоні обумовлено тим, що, за українським законодавством, громадяни України, які володіють зареєстрованими в Польщі автомобілями, зобов’язані перетинати кордон раз в 5 днів.

Відзначається, що українці використовують лазівки в податковому кодексі, пов’язаному з імпортом автомобілів з ЄС в Україну.

Нагадаємо, власники машин з іноземною реєстрацією періодично проводять акції з вимогою ухвалити законопроект, який дозволить пом’якшити умови перебування автомобілів з іноземною реєстрацією в Україні. У свою чергу, Верховна Рада України відхилила законопроект щодо легалізації єврономерів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У столиці суддя збив на смерть чоловіка, який перебігав дорогу
Наступна новина Як зустрічали звільненого з полону волинянина Артема Віндюка. ФОТО
Останні новини
Схожі новини