Польський консул постійно заважає сусідам спати голосною музикою. ВІДЕО

Польський консул постійно заважає сусідам спати голосною музикою. ВІДЕО

Польський консул Кшиштоф Савіцкі не дає спати сусідам, постійно голосно включаючи музику. Люди викликають поліцію, але вона нічого зробити не може, оскільки у консула є дипломатична недоторканність.

Про це у Facebook написала Аліса Бункер.

Поки польський консул пан Кшиштоф Савіцкі гуляє на всю котушку поверхом вище, я і сусіди викликаємо поліцію... Третю добу до 4 ранку на весь під'їзд крутить Моцарта і Бетховена. Сьогодні, правда йому більше Продіджі подобається...от і все ставлення поляків до українців - пішла геть спати звідси! В квартирі гуде близько 10-ти чоловік, чотири поверхи нижче не сплять, поліція не в силах щось зробити - морда особи у пана Кшиштофа недоторканна! Рубильник на щитку періодично рятує від гуркоту музики...слідом за цим дебела польська рожа за шофе загрожує, що з нами зараз тут розберуться! Ось так у нас дипломат з питань культурного співробітництва гуляє з дамочками у вишиванках)))ось такий він Щедрий Вечір))" - повідомила вона.
 

 

 

Posted by Алиса Бункер on Saturday, 13 January 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку показали феєричну шоу-виставу «Холодне серце» 
Наступна новина У Луцьку два п'яних підлітка розтрощили машину поліції
Останні новини
Схожі новини