У Луцьку показали феєричну шоу-виставу «Холодне серце» 

У Луцьку показали феєричну шоу-виставу «Холодне серце» 

В обласному центрі Волині відбувся показ грандіозної шоу-вистави «Холодне серце» за мотивами однойменного діснеївського мультфільму. Новорічна прем'єра пройшла у Волинському обласному драмтеатрі ім.Тараса Шевченка, куди завітало кілька сотень дітлахів.

Феєрічну виставу до Луцька привіз продюсерський центр "Made in Odessa" на запрошення "Tikhonov сoncert and event agency".

"Холодне серце" - це масштабна постановка одеських акторів та продюсерів з понад 40 персонажами, грандіозними декораціями, яскравими костюмами, нейморвірним музичним супроводом та вогняним шоу. Варто відзначити, що феєричності картині додавали і світодіодні елементи в костюмах, інтерактивні декорації, акробатичні трюки та сучасна хореографія.


Усе це викликало невимовний захват дітей і вражало навіть дорослих.

Головні герої - Ельза і Анна, Хельга, Крістоф, сніговик Олаф і олень Свен - жителі казкового Еренделу навколо яких і розвивається весь сюжет. Тут і дружба, кохання та зрада, сестринська любов і відданість своєму королівству.

Прм'єра зібрала повний аншлаг, тож організатори пообіцяли провести повторний показ 23 лютого.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В окупованому Докучаєвську нагадали про причетність «ДНР» до розстрілу маршрутки у 2015 році. ФОТО
Наступна новина Польський консул постійно заважає сусідам спати голосною музикою. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини