Помер хормейстер Волинського драмтеатру

Помер хормейстер Волинського драмтеатру
Волинський драмтеатр

Пішов із життя хормейстер Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Т. Шевченка Микола Седлярук.

Його не стало 7 жовтня, ідеться на сайті театру.

Народився 8 травня 1944 року в селі Сереховичі Старовижівського району Волинської області.

В 1961 році закінчив Сереховицьку середню школу. В цьому ж році вступив до Луцького державного музучилища. Після закінчення музичного училища вступив до Львівської державної консерваторії імені М.В.Лисенка по класу диригування.

Отримав направлення до Луцького педагогічного училища на музичний відділ хормейстром, де вів хор і читав хорові дисципліни. Також керував Народною хоровою капелою вчителів міста Луцька.

За свою роботу удостоєний нагород: «Відмінник освіти», викладач-методист, медалі «За трудову відзнаку», Почесної грамоти Міністерства культури України.

До останнього часу працював хормейстром у Волинському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Нагадаємо, 5 жовтня помер артист Волинського обласного музично-драматичного театру імені Т. Шевченка, заслужений артист України Ісаак Пуц.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна не може собі дозволити вводити тотальний карантин, – МОЗ
Наступна новина У Луцьку побільшає маршруток № 26
Останні новини
Схожі новини