Помер колишній заступник мера Ковеля

Помер колишній заступник мера Ковеля
Фото ілюстративне

Сьогодні, 2 лютого, помер депутат Ковельської міської ради двох скликань, колишній перший заступник міського голови Ковеля Михайло Гетьман. 

Про це на своїй сторінці повідомила депутатка Ковельської міськради Віра Федосюк. 

«Нехай добрий, світлий спомин про Михайла Олександровича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка багато значила в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! У нашій пам’яті Михайло Олександрович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи», – йдеться у дописі.

Довідка: Михайло Гетьман народився 8 квiтня 1960 року в селі Рокитниця Ковельського району Волинської області, був секретарем Ковельської міської ради, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", протягом 5 років був першим заступником тогочасного міського голови Олега Кіндера. Був активним учасником Революції Гідності.

 

Нагадаємо, учора помер відомий луцький скульптор Микола Головань. Сьогодні, 2 лютого, з ним прощаються


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Взяв гроші за телефонні консультації: суд оштрафував волинського податківця за хабар
Наступна новина У Луцьку патрульні затримали п’яного водія з наркотиками та коробками цигарок
Останні новини
Схожі новини