У Луцьку патрульні затримали п’яного водія з наркотиками та коробками цигарок

У Луцьку патрульні затримали п’яного водія з наркотиками та коробками цигарок

У Луцьку патрульні затримали п’яного 36-річного водія. Під час перевірки у нього знайшли наркотики, а у салоні автомобіля – коробки з цигарками та алкогольними напоями без акцизних марок.

Про це 2 лютого повідомила прес-служба патрульної поліції Волинської області.

Інцидент трапився на вулиці Клима Савура. Поліцейські помітили, автомобіль «Ford Transit», який порушив ПДР. Під час спілкування з 36-річним водієм, правоохоронці виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на місці події показав результат у 1,6 проміле, що у вісім разів перевищує допустиму норму.

«Під час поверхневої перевірки у водія виявили паперовий згорток із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. А в транспортному засобі патрульні виявили коробки з цигарками з марками акцизного податку іншої країни та коробки із алкогольними напоями без акцизних марок», - йдеться у повідомленні.

Під час оформлення адміністративних матеріалів, пасажир автомобіля намагався «розібратись на місці» з поліцейськими та пропонував неправомірну вигоду. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак чоловік закинув дві тисячі гривень у службовий автомобіль.

На порушника склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП. Також на місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер колишній заступник мера Ковеля
Наступна новина У центрі Луцька зіткнулися маршрутки. Фото
Останні новини
Схожі новини