Помер міський голова Харкова Геннадій Кернес

Помер міський голова Харкова Геннадій Кернес

Мер Харкова Геннадій Кернес, який лікувався від коронавірусу в Німеччині, помер.

Про це повідомила Українська правда із посиланням на українського бізнесмена Павла Фукса у телеграмі.

«Сьогодні вночі зупинилося величезне добре серце мого кращого друга Геннадія Кернеса. Наслідки коронавірусної інфекції дали серйозні ускладнення на роботу життєво важливих органів і систем його організму. Вічна пам'ять тобі, мій друже», – написав він.

Кернес з вересня лікувався у німецькій клініці «Шаріте». Туди його доставили у важкому стані з коронавірусом і двостороннім запаленням легень.

Попри це, його втретє переобрали мером Харкова на місцевих виборах.

ЗМІ писали, що у Кернеса через коронавірус загострилися проблеми, повʼязані з наслідками поранення у 2014 році, коли на нього скоїли замах – під час велопрогулянки в нього стріляли. Тоді він отримав проникне вогнепальне поранення. Поліція досі не знайшла замовників нападу. 

Після замаху здоровʼя Кернеса погіршилося: йому пошкодили хребет, спинний мозок, печінку та одну з легень. Після цього він почав пересуватися в інвалідному візку, пише Бабель.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в лікарні чоловікові відновили відрізану циркуляркою руку
Наступна новина Премія «Репутація і довіра» –  цьогорічний підсумок роботи компанії «Луцьксантехмонтаж № 536»
Останні новини
Схожі новини