Премія «Репутація і довіра» –  цьогорічний підсумок роботи компанії «Луцьксантехмонтаж № 536»

Премія «Репутація і довіра» –  цьогорічний підсумок роботи компанії «Луцьксантехмонтаж № 536»

Серед лауреатів найвагомішої будівельної премії України IBUILD 2020 – ПрАТ «Луцьксантехмонтаж № 536». Під час церемонії нагородження, яка нещодавно відбулася у Києві, відзнаку в номінації «Репутація і довіра» отримав генеральний директор товариства Ігор Чорнуха.

ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» отримало нагороду в номінації «Репутація і довіра» корпоративної премії досягнень «Вимір успіху».

Гендиректор компанії Ігор Чорнуха:
«Назва цієї номінації – це стиль роботи «Луцьксантехмонтаж»

Як наголошує Ігор Чорнуха, ця премія – справді важлива для них відзнака та підтвердження того, що підприємство іде в ногу з часом, реагує на виклики сьогодення, але залишається соціально відповідальним бізнесом і компанією, яка користується довірою споживачів. А назва номінації – то, власне, стиль роботи «Луцьксантехмонтажу №536» упродовж десятиліть.

IBUILD – головна будівельна премія України, якою відзначають уже вісім років поспіль провідних представників будівельної галузі, кращі будівельні й девелоперські компанії та об’єкти поточного року.

Засновник премії – Конфедерація будівельників України (найбільше профільне об’єднання українського бізнесу, що відстоює інтереси будівельної галузі та гравців ринку, орієнтоване на європейські цінності й стандарти, створює привабливе бізнес-середовище та налічує понад 700 учасників).

Відзнака IBUILD 2020 має три премії: «Вимір успіху» (корпоративна премія досягнень), «Кращий серед рівних» (персональна премія) та «Відкриття року» (премія блискавичних досягнень). Більше про премію можна дізнатися ТУТ

Перший заступник генерального директора «Луцьксантехмонтаж № 536» Ірина Патлашинська уточнює, що корпоративну премію досягнень відзнаки IBUILD підприємство отримує третій рік поспіль. У 2019-му «Луцьксантехмонтаж № 536» став «Надійним регіональним забудовником», а у 2018-му – «Регіональним генпідрядником року».

«Ми заслужено перебуваємо  у когорті кращих будівельників в Україні. Ці відзнаки дуже приємні та вагомі, бо то оцінка наших досягнень професіоналами галузі, визнання здобутків у роботі тими, хто дійсно є фахівцем сфери. А ще – це крила для майбутніх звершень, до вдосконалення й зростання », – розповідає Ірина Вікторівна.

«2020 рік – складний для будівельної галузі та економіки в цілому. Але кожна криза – це вікно можливостей. І це ми бачимо з якості представлених проектів, які демонструють підвищення стандартів»,— наголосив під час вручення премії президент Конфедерації будівельників України Лев Парцхаладзе.

З цим погоджуються і керівники ПрАТ «Луцьксантехмонтаж № 536».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «У планах «Луцьксантехмонтаж» – новий мікрорайон на 7 гектарів. І таунхауси». ІНТЕРВ'Ю

Саме цьогоріч підприємство розпочало реалізацію нового масштабного проекту – будівництво мікрорайону загальною площею 7 гектарів, де охочі придбати житло зможуть обирати між котеджними будинками і квартирами у чотириповерхівках.

«Про цей проект, його особливості, переваги та цінову політику розповімо найближчим часом», – запевняє Ірина Патлашинська.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер міський голова Харкова Геннадій Кернес
Наступна новина У 2021 році українцям доведеться платити нові податки. Які саме?
Останні новини
Схожі новини