Помер п'ятий учасник моторошної ДТП на трасі Київ-Ковель-Ягодин

Помер п'ятий учасник моторошної ДТП на трасі Київ-Ковель-Ягодин

У Сарненській лікарні помер 30-річний житель міста Світловодськ Кіровоградської області Роман Євгенов.

Чоловік став п'ятим, хто загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди на трасі «Київ-Ковель-Ягодин», поблизу села Орлівка, – пише ІА Волинські новини.

Головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк розповів, постраждалі з такими травмами не виживають.

«По-народному - у нього в мозку каша була. Там не можна було зрозуміти, де сіра речовина, а де - біла. Множинний забій настільки важкий, що все було, як холодець. Просто молодий здоровий чоловік. Серце тримало. Така ситуація», – зазначив лікар.

Як повідомила речниця нацполіції Ольга Ангелова, водій автівки досі перебуває під вартою. Зараз правоохоронці чекають на результати усіх експертиз, аби скерувати справу до суду.

Нагадаємо, аварія трапилася 25 червня близько 19-ї години на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Орлівка Сарненського району 20-річний житель міста Сарни, керуючи легковим автомобілем «Mercedes-Benz» на іноземній реєстрації, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не врахував дорожньої обстановки, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із маршрутним таксі «Mercedes-Benz Sprinter» сполученням «Київ-Ковель». Від удару маршрутку відкинуло на смугу зустрічного руху, де відбулося лобове зіткнення із вантажівкою під керуванням 57-річного рівнянина.

Унаслідок ДТП троє осіб із мікроавтобуса «Mercedes-Benz» загинули на місці події: 51-річна жителька Полтавської області, 30-річний мешканець Київщини та водій маршрутки 62-річний житель Ковеля. Ще один водій мікроавтобуса, 36-річний житель Волинської області, від отриманих травм помер у Сарненській центральній районній лікарні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському містечку п’яний водій побив поліцейського
Наступна новина Розтрощені автомобілі – в Ківерцях трапилася аварія
Останні новини
Схожі новини