У волинському містечку п’яний водій побив поліцейського

У волинському містечку п’яний водій побив поліцейського

У Ківерцях поліцейські зупинили автомобіль «Volkswagen Golf» на іноземній реєстрації, який порушував правила дорожнього руху.

Пригода сталася 10 липня близько 21 години. 25-річний водій транспортного засобу під час перевірки поліцейськими документів та оформлення протоколу про адміністративне правопорушення (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) наніс тілесні ушкодження 28-річному співробітнику поліції. Зловмисник притягувався раніше до відповідальності за скоєння кримінальних правопорушень, – повідомляють у прес-службі волинської поліції.

За фактом кримінального правопорушення слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Йдеться про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині жінка терпіла болі після побоїв і померла
Наступна новина Помер п'ятий учасник моторошної ДТП на трасі Київ-Ковель-Ягодин
Останні новини
Схожі новини