Понад сто АТОвців стоять в черзі на житло у Луцьку

Понад сто АТОвців стоять в черзі на житло у Луцьку

Торік у Луцьку 25 учасників бойових дій в Донецькій і Луганській областях скористалися програмою по забезпеченню житлом на умовах співфінансування, в черзі ще залишається близько сотні людей.

Про це йшлося 23 лютого під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, пише ВолиньPost.

Начальник департаменту економічної політики Олександр Озінович розповів, що програмою співфінансування скористалось 25 бійців на загальну суму 8,6 млн грн. У черзі ж ще 97 військових, які можуть отримати житло протягом найближчих двох-трьох років.

Озінович додав, що ця цифра може збільшитись, оскільки розширили перелік людей, які можуть скористатись програмою. Так, під час засідання сесії 31 січня до списку претендентів внесли бійців-добровольців.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині оголосили підозру організаторам реабілітаційного центру для алко- та наркозалежних
Наступна новина Поліцейські за торгівлю людьми затримали 27-річного волинянина
Останні новини
Схожі новини