Популярні класичні моделі iPad на iSpace.ua

Популярні класичні моделі iPad на iSpace.ua

iPad — всесвітньо відомі планшети від Apple, які підходять не тільки для розваг та веб-серфінгу, але і для роботи. Apple постійно оновлює асортимент, представляючи новинки, але більш старі моделі досі залишаються актуальними. Щоб обрати для себе та вигідно купити планшет айпад у 2023 році, варто ознайомитися не тільки з новинками, але й з найбільш популярними моделями минулих років, що досі не втратили актуальність. Підбірку моделей підготував магазин iSpace.ua — єдиний офіційний представник Apple в Україні.

Лінійка Mini 5 (2019)

Стильний вигляд, невеликий розмір та дуже приємна ціна — ці переваги дозволили планшету миттєво завоювати прихильність користувачів. Це дуже хороший вибір для тих, хто прагне познайомитися з iPad Apple, але має обмежений бюджет.

Особливості моделі:

  • на вибір доступні три кольори: срібло, золото та сірий космос;
  • хороший рівень автономності — до 8 годин роботи без підзарядки;
  • процесор, який використовувався у лінійці Air 3;
  • фронтальна 7 Мп камера;
  • підтримка технології True Tone, що забезпечує природнє відтворення кольорів.

Користувачі можуть обирати між модифікаціями із 64 та 256 Гб внутрішньої пам’яті.

Лінійка iPad Air 3 (2019, 10,5”)

Використання процесору A12 Bionic робить цю модель достатньо потужною для запуску будь-яких ігор та комфортної роботи у додатках. Обсяг оперативної пам’яті становить 3 Гб. Фронтальна камера 12 Мп дозволить отримувати якісне зображення на онлайн зустрічах та конференціях. Ця модель займає проміжне місце між базовою та професійною лінійкою.

Серія Pro 11 (2 Gen, 2020)

Процесор Apple A12Z забезпечує стабільну роботу планшету за високих навантажень, тому підходить для професійного використання. Подвійний блок камери та використання сенсору LiDAR дають змогу точніше наводити фокус та отримувати більш якісні знімки. В межах лінійки доступні модифікації з наступними обсягами пам’яті: 128, 256, 512 Гб та 1 Тб.

Серія Pro 12,9 (4 Gen, 2020)

Завдяки процесору Apple A12Z Bionic та 6 Гб оперативної пам’яті, на айпаді можна виконувати навіть вимогливі до продуктивності операції та запускати «важкі» додатки. Система Face ID підвищує рівень безпеки, точно ідентифікуючи власника пристрою. Подвійна камера та наявність детектору LiDAR дозволяють отримувати дуже якісні знімки. Модель доступна у двох кольорових рішеннях — срібло та космічний сірий.

Лінійка iPad 10,2 (7 Gen, 2019)

Ще одна бюджетна модель, яка підійде тим, хто хоче придбати якісний гаджет для розваг, перегляду фільмів та гри. На вибір є два обсяга пам’яті — 32 та 128 Гб. Серед переваг: можливість підключення фізичної клавіатури та наявність сканеру Touch ID.

На правах реклами*


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку змінили дати двох забігів
Наступна новина У Луцьку перейменують ще 7 вулиць
Останні новини
Схожі новини