У Луцьку змінили дати двох забігів

У Луцьку змінили дати двох забігів

В обласному центрі Волині змінили дати проведення забігу у вишиванках та забігу "Шаную воїнів, біжу за Героїв України". Дати змінили у зв'язку із рішенням Ради оборони Волинської області про заборону проведення масових заходів протягом 24-28 серпня, інформує Суспільне. 

Як повідомили в департаменті молоді і спорту Луцької міської ради.портивний захід "Забіг у вишиванках 2023", який мав відбутися 27 серпня 2023 року, перенесли на 3 вересня. 

Цьогоріч захід у Луцьку відбудеться вдруге. Реєстрація на забіг є платною. Таким чином організатори збирають гроші на підтримку захисників та захисниць України. У забігу беруть участь дорослі та діти. Дорослі бігтимуть на дистанціях один та п'ять кілометрів, діти на дистанціях 100 та 500 метрів.

Забіг "Шаную воїнів, біжу за Героїв України" мав відбутися 26 серпня. Дату перенесення забігу повідомлять згодом. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Волинської обласної військової адміністрації.

Інформацію про зміни уже надіслали на електронну пошту зареєстрованим учасникам. Щорічний забіг присвячений військовим, які загинули за України. Взяти участь у марафоні – означає пробігти за полеглих Героїв, подякувати та підтримати їхніх близьких.

Торік, через безпекову ситуацію, захід відбувався в онлайн форматі. Цього разу організатори планують провести повноцінний забіг, до якого можуть долучитися волиняни.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку парочка «гастролерів» виманювали гроші у продавців магазинів. ФОТО
Наступна новина Популярні класичні моделі iPad на iSpace.ua
Останні новини
Схожі новини