Порахували, в скільки у Луцьку обійдеться в букет на 1 вересня. ФОТО

Порахували, в скільки у Луцьку обійдеться в букет на 1 вересня. ФОТО

У Луцьку напередодні свята першого дзвоника – квітковий ажіотаж.

На скільки цього року зросли ціни на букети, з’ясовували журналісти ІА ВолиньPost.

На квітковому пасажі, який розташований на проспекті Волі, лучани можуть купити як бюджетні варіанти букетів, так і дорогі.

У магазинах троянди коштують від 10-25 гривень, букет із троянд і ромашок – 80 гривень, а букет з 11 троянд – 200 гривень (9 троянд вартує 150 гривень). Ромашки ж продають по 30 гривень за гілку. Альстремерія – 15 гривень гілка, а цілий букет обійдеться у 150 гривень. Букет сухоцвітів коштує 50 гривень.

Також на квітковому пасажі продають так звану «китайську розу», яка коштує 25 гривень, а соняшник – 10 гривень за штуку. Кольорова хризантема вартує 40 гривень. Однак, продавці з квіткового пасажу скаржаться на те, що їх переселили з центру міста, адже на новому місці – мало потенційних клієнтів.

Букети, які продають просто на вулиці, трохи дешевші. Так, гейлардію, фізостегію і целозію можна придбати за 50 гривень.

На квітковому ринку біля ЦУМу троянди продають від 15 до 50 гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську сортуватимуть сміття
Наступна новина 10 порад, як покращити самопочуття
Останні новини
Схожі новини