Порошенку вигідно, щоб представники Опоблоку залишалися на свободі, - Ігор Гузь

Порошенку вигідно, щоб представники Опоблоку залишалися на свободі, - Ігор Гузь

Вже 4 рік в Україні не можуть притягнути до відповідальності причетних до вбивств на Майдані політиків, зокрема одіозного Михайла Добкіна.

Така ситуація вигідна Петру Порошенку, адже екс-регіонали підтримують його у Верховній Раді. 

Таку думку озвучив депутат Верховної Ради Ігор Гузь в ефірі телеканалу «112 Україна» 28 лютого.

«Одна із причин того, що я не бачу великих змін в країні, це те, що такі люди, як Добкін, - на свободі. І Петро Порошенко прикриває їх. Той же Добкін був організатором Майдану в Харкові, де людей били, принижували, калічили, а він ходив, усміхався у футболці «Беркут». Він сьогодні «сидить» в ефірі й розказує, як погано живеться. Те, що на четвертий рік після Майдану такі люди не за ґратами – це одна із причин, що у країні не все нормально», - зазначив він.

Також він зауважив, що високий рівень зневіри суспільства - через відсутність кардинальних змін на краще: «Зневіра торкається багатьох. Я - депутат-мажоритарник, постійно спілкуюся з людьми. Є масовий виїзд у Польщу, дуже багато проблем. Похвалитися із гордістю великими змінами дуже важко, хоча не можу сказати, що вже геть усе погано».
«Людей хвилює відсутність реального покарання за злочини під час Майдану, - наголосив депутат.

«Ми не так давно вшанували Героїв Небесної Сотні, і люди ставлять просте запитання: як можна за 4 роки нікого не притягнути до відповідальності? А Добкін сидить, розказує, як ніби нічого не сталося. Більше того, ми у парламенті зняли з нього недоторканність. Але, мабуть, Луценку, Порошенку та іншим вигідно, щоб «Опозиційний блок» і ті люди, які навколо нього «крутяться», залишалися на свободі», - зазначив Ігор Гузь.

Прес-служба народного депутата


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбулася виставка коренепластики волинського журналіста
Наступна новина На Волині знайшли автомобіль, який був у міжнародному розшуку
Останні новини
Схожі новини