Посадовицю міськради на Волині покарали за корупцію

Посадовицю міськради на Волині покарали за корупцію

Рожищенський районний суд, приставши на позицію прокурорів, притягнув до відповідальності за порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності (ч. 2 ст. 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення) працівницю загального відділу Рожищенської міської ради.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині. 

Посадовиця, будучи засновником приватного підприємства та входячи до складу органу його управління, всупереч вимогам Закону України «Про запобігання корупції», у визначені строки з моменту призначення на посаду в органі місцевого самоврядування не здійснила дії, спрямовані на припинення її повноважень у складі правління та на передачу в управління іншій особі належної їй частки у статутному капіталі суб’єкта господарювання, що має на меті отримання прибутку.

Суд визнав її винуватою у вчиненні цього правопорушення та призначив покарання у виді штрафу.

Задля усунення причин та умов, що сприяли вчиненню працівницею Рожищенської міської ради адміністративного правопорушення, пов’язаного із корупцією, Волинська обласна прокуратура внесла органу місцевого самоврядування подання у порядку ст. 65-1 Закону України "Про запобігання корупції".
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька міськрада розірвала договір через порушення з трьома перевізниками
Наступна новина З Волині на Херсонщину відправлять допомогу для ліквідації наслідків підтоплень
Останні новини
Схожі новини