Луцька міськрада розірвала договір через порушення з трьома перевізниками

Луцька міськрада розірвала договір через порушення з трьома перевізниками

Члени виконавчого комітету розірвали договори на надання послуг перевезення пасажирів на маршрутах №№ 11,26,26-а.

Про це інформує пресслужба міськради. 

За результатами перевірок, проведених працівниками відділу транспорту, щодо дотримання умов договору на перевезення пасажирів було зафіксовано низку порушень перевізниками ФОП Кубовим Б.А., ФОП Кашубою Т.І., ФОП Михалюком Ю.П.

Зокрема, порушення водіями дотримання інструкції щодо користування бортовими комп'ютерами, а саме: обов'язковість закриття зміни при завершенні роботи та автоматичного відкриття зміни перед початком роботи. Саме такі дії з недотримання інструкції призводять до некоректної роботи системи АСООП під час перевірки при зчитуванні засобів оплати пристроями контролера, оголошення зупинок громадського транспорту.

Як інформують в мерії, системність таких порушень і небажання їх усунення може витікати лише через відсутність відповідних карток у водіїв. Це підтверджено інформацією Головного управління ДПС у Волинській області, свідчить про використання найманої праці без оформлення трудових договорів та систематичне порушення умов договорів: від 19.03.2020 № 83 з ФОП Кубовим Б.А., від 14.02.2020 № 77 з ФОП Михалюком Ю.П.,від 14.02.2020 № 78 з ФОП Кашубою Т.І..

На вказані маршрути буде оголошено новий конкурс на визначення перевізників.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селах Луцької громади збільшили перелік зупинок громадського транспорту. Адреси
Наступна новина Посадовицю міськради на Волині покарали за корупцію
Останні новини
Схожі новини