Потрібна допомога воїну з Луцька, який втратив дві ноги на фронті

Потрібна допомога воїну з Луцька, який втратив дві ноги на фронті

Потрібна допомога військовослужбовцю з Луцька Андрію Соломіну, який отримав тяжке поранення на фронті, втративши дві ноги. 

Про це у фейсбуці повідомила Жанна Павшук

«Один з найкращих… лучанин, десантник, атошник, член громадського формування «Варта порядку» і віднедавна – художник. Саме такий талант відкрив в собі хлопець після повернення з АТО. Високий зріст, міцна статура, широченні плечі та впевнений погляд» – це все про АНДРІЯ СОЛОМІНА зі статей і-нету… Андрій Соломін, друг ВДВ – один з найкращих військових, яких я зустрічав, молодий офіцер, командир роти (цитую Павла Данильчука). Андрій в реанімації…живий… без обох ніг… зовсім…без обох…, але живий», – йдеться у дописі.

Андрій Соломін народився в Луцьку. До Збройних сил Андрій потрапив у 2012-му році - одразу після закінчення Луцького національного технічного університету, спеціальність «Промислове та цивільне будівництво». Відслужив 9 місяців у 80-му полку аеромобільних військ у Львові. Після повернення працював на «Новій пошті», а в квітні 2014-го був мобілізований знову. Під час повномасштабного вторгнення служив у 100-й бригаді. 

Як зазначила волонтерка, Тетяна Мялковська, Андрій отримав поранення під час бойового завдання, коли відводив своїх бійців.

«Він виконав бойове завдання, відвів своїх, закривав коридор, як мудрий старий вожак вовків. І вибух. Побачив свої ноги відірваними. Сам наклав турнікети.  Прийшов до тями вже в Дніпрі. На жаль замість 2, джгут були 8 годин. Нирки відмовили. Але життя повернулося. Ноги ампутували повністю», – йдеться у дописі.  

Попереду Андрія чекає довготривале лікування, реабілітація та протезування. Тож небайдужих просять долучитися до збору коштів для воїна. 

Реквізити для допомоги: 

5167803255192051 – Соломін Павло (картка ощадбанку).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пошкодили трубу: у селі біля Луцька стався витік газу
Наступна новина Все про ремінь ГРМ: ознаки заміни, причини поломки, наслідки обриву
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні