Потужний ураган накрив Європу. Наслідки

Потужний ураган накрив Європу. Наслідки

Зимовий ураган Фредеріка зносить дахи і вириває дерева, які вбивають людей. У Нідерландах і Німеччині транспортний хаос. 19 січня шторм досягне Польщі.

Ураган Фредеріка охопив 18 січня Нідерланди та північно-західні регіони Німеччини, викликавши хаос - зупинена робота залізничного і повітряного транспорту, а дахи і дерева, що зриваються, вбивають людей.

У Нідерландах оголосили максимальний рівень тривоги - сильна буря з поривами вітру до 140 кілометрів пошкодила будівлі та порушила рух транспорту, в тому числі, поїздів. Амстердамський аеропорт Схіпхол - один із найбільших у Європі - не приймає і не відправляє рейси.

Залізничні лінії сильно пошкоджені, тому після закінчення шквалистого вітру рух буде відновлено не відразу.

В результаті бурі, за даними МВС Нідерландів, через повалені дерева померли три людини.

 

У Німеччині скасували заняття в школах у декількох регіонах. Чоловік загинув під деревом, що впало, ще чотири людини постраждали через буревій.

У федеральних землях Північний Рейн - Вестфалія і Нижня Саксонія зупинено залізничне сполучення. Компанія Deutsche Bahn оголосила про припинення залізничного сполучення по всій країні.

Як мінімум, одна людина загинула через буревій у Бельгії, закритий порт у Генті. У Румунії буря і сильний снігопад залишили без електрики близько 32 тисяч чоловік.

Фредеріка рухається на схід Європи і в ніч на п'ятницю досягне території Польщі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МВФ розкритикував пенсійну реформу України
Наступна новина Вчені знайшли найбільшу підводну печеру
Останні новини
Схожі новини