Потужностей не вистачає, – Погуляйко про ситуацію з електропостачанням в області

Потужностей не вистачає, – Погуляйко про ситуацію з електропостачанням в області

Станом на вечір 24 листопада на Волині підключення споживачів до електропостачання залишається на дуже низькому рівні. Волинська область все ще чекає на підключення до об'єднаної електромережі України. 

Наразі потужностей, щоб забезпечити світлом населення не вистачає, тому електроенергію подаємо на об‘єкти критичної інфраструктури та частині споживачів поблизу. 

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко. 

За його словами, енергетики намагаються почергово вмикати електроенергію для населення там, де це можливо. 

Голова ОВА також розповів, як завтра працюватимуть заклади освіти в області. 

«Від завтра, з огляду на ситуацію, усім загальноосвітнім закладам Волинської області рекомендовано самостійно визначити свій формат роботи. Дізнатись рішення про формат навчання свого освітнього закладу волиняни можуть у класних керівників», – написав він. 
 
Усі лікарні, за словами Погуляйка, працюють в штатному режимі, їх роботу упродовж дня забезпечували альтернативні засоби живлення. Обласну клінічну лікарню вдалось заживити від мережі лише під вечір. Триває відновлення електропостачання усіх важливих об’єктів критичної інфраструктури. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи лишиться Волинь без хліба: як в умовах дефіциту світла працюють пекарські підприємства
Наступна новина У Луцьку та громаді світло вмикатимуть на кілька годин, – Поліщук
Останні новини
Схожі новини