У Луцьку та громаді світло вмикатимуть на кілька годин, – Поліщук

У Луцьку та громаді світло вмикатимуть на кілька годин, – Поліщук

25 листопада електростанції набирають потужності, поступово вмикають енергоблоки. У зв‘язку з цим на Волинь в порівнянні з вчорашнім днем додали 60 мВт потужності. Сьогодні область має близько 40% від необхідної потужності електроенергії.

Про це  повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, посилаючись на енергетиків.

За його словами, вся критична інфраструктура заживлена. Вода має бути скрізь, за винятком поверхів вище 4-6 у будинках без електроенергії та окремих об‘єктів, де є пориви.

У зв‘язку з додатковими 60 мВт ПрАТ «Волиньобленерго» почергово вмикає електроенергію усім мікрорайонам та прилеглим селам нашої громади на кілька годин.

Тепло подано до 97% будинків. Працівники ДКП «Луцьктепло» працюють з будинками, де встановлено ІТП, щоб подати теплоносій напряму, там де ІТП цьому заважає.

У зв‘язку з додатковими 60 мВт ПрАТ «Волиньобленерго» почергово вмикає електроенергію усім мікрорайонам та прилеглим селам Луцької громади на кілька годин.

«Наразі графіки складати немає можливості у зв‘язку з тим, що ситуація з потужністю постійно змінюється. Очікуємо на подальшу стабілізацію ситуації з АЕС» – додав мер. 

Читайте також: Погуляйко розповів, як сьогодні працюватимуть заклади освіти в області. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Потужностей не вистачає, – Погуляйко про ситуацію з електропостачанням в області
Наступна новина Люди допомагають одне одному: як учора працювали Пункти незламності на Волині
Останні новини
Схожі новини