Потяги до Росії можуть скасувати. ВІДЕО

Потяги до Росії можуть скасувати. ВІДЕО

"Укрзалізниця" розгляне можливість припинення залізничного сполучення з РФ. Це буде посиленням санкцій офіційного Києва проти країни-агресора. Як повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян, остаточне рішення буде прийняте вже на початку 2018 року.

Раніше міністр заявив, що Україна не зазнала фінансових втрат від зміни курсування російських потягів. Адже у свій час "Укрзалізниця" уклала угоду з РФ про транзитне проходження у розмірі однієї гривні на рік.
Натомість у секретаріаті Уповноваженої Верховної Ради України з справ людини зазначили, що такі випадки, як зупинення залізничного сполучення між країнами через військові конфлікти не врегульовані на законодавчому рівні. Тож, чи порушується право українців на свободу пересування, не зрозуміло.

Українці, які перебувають на заробітках у Російській Федерації, отримали в поточному році від урядовців потужну правову допомогу щодо полегшеного працевлаштування у країнах ЄС. Були укладені угоди про полегшене надання робочої візи, соціальний захист, враховуючи майбутнє пенсійне забезпечення, та контролю мінімальної вартості оплати праці на тому ж рівні, що і громадянам цих країн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські педагоги підірвали мережу YouTube. ВІДЕО
Наступна новина ТОП кращих офіціантів Луцька
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні