ТОП кращих офіціантів Луцька

ТОП кращих офіціантів Луцька

Люди, яких ми бачимо ледь не щодня. Люди, які приносять нам сніданки, обіди та вечері. Вони знають, коли варто посміхнутися, коли поговорити і як зробити так, щоб ви посміхнулися у відповідь. Вони люблять дарувати настрій, люблять спілкуватися і цінують повагу кожного з вас. 

Мова йде про офіціантів, про кращих представників сфери обслуговування міста Луцька. Хто вони? Розповідаємо у спеціальній підбірці на Першому – ТОП кращих офіціантів міста

P.S. Зауважте, офіціанти в ТОПі розміщені у довільному порядку. Позиція у публікації не впливає на рейтинг та вміння працівника. 

Микола Панченко, піцерія «Фелічіта» (біля «Гостинця»), 23 роки

Микола працює у «Фелічіті» вже 1,5 роки. Розповідає, що в роботі подобається все, а особливо колектив, з яким потоваришував та проводить вільний час. Для того, щоб бути кращим, за словами хлопця, треба викладатися на роботі максимально, працювати на всі 100 % і навіть більше.

Миколі подобається італійська кухня. А ще, не зважаючи на те, що він майбутній історик, хлопець хоче досягти успіху все ж у ресторанній справі.


Альона Грищук, «Базилік», 22 роки

Альона має 6-річний досвід роботи офіціантом, три з половиною роки з яких вже працює у «Базиліку». Каже, що як офіціанта знайшла себе саме тут, адже у цьому закладі «відчуває себе як риба у воді».

Дівчина розповідає, що, коли починала працювати, то не знала, з якого боку кладуть виделку, а з якого ніж. Проте у цьому закладі навчать всього. До слова, працівників «Базиліку» часто відправляють на тренінги та курси підвищення кваліфікації.

Дівчина розповідає, що працювати тут добре ще й через хороший колектив. Тож приходить вона часто у «Базилік» ще й на вихідних, щоб відпочити з друзями. І навіть після того, як вийшла заміж, роботу у закладі кидати не збирається.

За її словами, «Базилік» серед усіх закладів найближчий до європейських стандартів якості обслуговування. Тому сюди хочеться приводити друзів та рідних.


Вікторія Денисюк, «Georges Club», 18 років

Не зважаючи на юний вік Вікторії, вона вже має певний досвід роботи у сфері обслуговування. Дівчина розповідає, що на роботі проводить час у «кайф», відпочиває та спілкується з людьми. Вона прагне розвиватися і вдосконалювати свої вміння, у чому їй допомагає робота у «Жоржі».

Дівчина захоплюється психологією та любить шукати вирішення певних питань, а робота офіціанткою дає таку можливість. «Жорж» сучасний заклад, у якому панує дружня атмосфера. Тут дівчата можуть пожартувати з гостями, запитати щось не лише по роботі, спілкуватися з відвідувачами вільно.

Вікторія зізнається, що справжній офіціант повинен знаходити не тільки підхід до людини у плані як принести і що запропонувати, справжній офіціант повинен зробити все, щоб до нього гості хотіли повертатися ще і ще.

Це повинен вміти робити кожен офіціант, бо це одна з найвищих нагород – коли тебе хвалять, тебе знають, просять, щоб саме ти обслуговувала, коли кличуть на ім’я.


Андрій Вакулюк, «Чевермето», 21 рік

Андрій працює у «Чевермето» вже майже 5 років. Це була його перша робота та перший досвід. Хлопець каже, що працювати у цьому закладі дуже комфортно, адже тут дружній колектив та хороше керівництво.

Головне в роботі, за словами Андрія, це показати, який ти є насправді. А найбільше хлопцю подобається спілкуватися з людьми та дарувати їм радість. Він зазначає, що вже має постійних гостей, які часом спеціально телефонують і запитують, чи є він на роботі, та приходять у заклад спеціально до нього. Це і можна вважати найвищою нагородою.

Також Андрій розповів, що влаштувався на роботу у «Чевермето» в 16 років спонтанно, для підробітку. Проте зараз ця робота для нього є справді чимось серйозним. У майбутньому юнак планує відкрити свій заклад. Вважає, що без досвіду роботи у ресторанній сфері цього зробити не вдасться.


Марія Ковальчук, піцерія «Фелічіта» (вул. Винниченка), 26 років

У «Фелічіті» Марія працює з 2012 року, щоправда з перервами. Розповідає, що подобається робота з людьми, адже через спілкування можна відкрити свій прихований потенціал, що з часом може допомогти й у повсякденному житті.

Також Марія зазначає, що любить саме цю локацію, адже тут хороший колектив, з яким комфортно працювати, а люди сюди приходять як раз у гості, а не для того, щоб показати свої статки та статус.


Настя Горбич, «ХаблБабл» 18 років

Робота у «ХаблБабл» для Насті – перший досвід. Проте за цей невеликий час вона встигла отримати хороші враження від роботи. Дівчина каже, що у цьому місці – дуже хороший колектив, який завжди підтримує та підказує новачку.

Також офіціантка зазначає, що найважливіше у її роботі – бути привітною, приділяти максимум уваги усім, щоб кожен змогли відчути себе особливими. Також, за словами дівчини, варто бути стриманою, адже люди бувають різні. 


Горбатюк Юлія «Базилік», 28 років

У «Базиліку» Юлія встигла попрацювати і на посаді офіціанта, і на посаді адміністратора. І саме тут вона зрозуміла, що робота офіціанта їй подобається більше. До слова, дівчина вже має 14 років стажу у цій професії. Пробувала працювати дизайнером, але зрозуміла, що це не її, тому залишиться офіціантом доки вистачить сил і бажання.

Юлія каже, що їй подобається обслуговувати гостей та переймати їхній позитив, відчувати повагу гостей, які розуміють, що офіціант – це професія. Також дівчина зазначає, що «Базилік» - це вищий рівень обслуговування, тут враховують все – від зустрічі гостя до прощання з ним і запрошення завітати у заклад знову.

Дівчина вважає, що бути кращим офіціантом може лише той, хто любить свою роботу та віддається їй, адже гості це відчувають. Саме через це багато з них стають друзями, а коли гості приходять у заклад до вас як до друзів – це честь для кожного офіціанта.


Дмитро Суський, нічний клуб Hollywood, 21 рік

Дмитро каже, що робота офіціанта дає можливість спілкуватися не лише з однією і тією ж категорією людей, а з багатьма. Кожна людина дозволяє дізнатися щось нове, і це, за його словами, надихає, адже робота офіціанта – це не просто принести замовлення гостю. 

Хлопець працює в нічному клубі та запевняє, що там не буває сумно. А для того, щоб гості полюбили офіціанта, треба навчитися задовольняти їхні бажання, любити кожного, максимально багато та ввічливо спілкуватися та показувати, що кожен гість по-особливому цікавий. Все це у купі дозволяє підняти професію офіціанта на високий рівень.

Дмитро також впевнений, що ніколи не можна забувати про моральне задоволення від роботи, про позитивні відгуки від гостей, про усмішки, компліменти, адже це приносить не менше задоволення, ніж хороші чайові. 


Юлія Устимчук, SkyBar Family, 21 рік

Юля працює у закладі вже рік. Каже, що тут дуже класна атмосфера, бо це молодіжний заклад, де молодий персонал, молоді власники та молоді відвідувачі. Дівчина розповідає, що у цьому закладі є кар’єрний ріст. За час своєї роботи вона встигла спробувати себе не лише у ролі офіціанта, а ще й хостес. Зараз дівчина працює на посаді старший офіціант.

За її словами для персоналу тут постійно проводять навчання та різні тренінги, тут хороша зарплата та хороші чайові.

Раніше Юлія не думала, що працюватиме тут довго, проте завдяки спілкуванню з людьми, які приходять в заклад з хорошим настроєм, зрозуміла, що все ж таки ця робота для неї.


Наталія Лавренюк, «Карабас Барабас», 23 роки

Наталія працює в «Карабас Барабас» вже 4 роки. Це була її перша робота та перший досвід. Дівчина каже, що цей заклад – хороше місце для відпочинку, адже тут цікавий інтер’єр та смачне живе пиво.

За її словами, хорошим офіціантом бути не важко. Потрібно посміхатися до гостей, часом жартувати з ними і добре обслуговувати. Наталія жартує, що буде працювати тут, поки не виженуть, адже спілкування з людьми та нові знайомства – це одна з найбільших приємностей у роботі.


Дарина Мартинюк, Ring DJ Cafe, 18 років

Робота у «Рінгу» для Даши – перший досвід. За недовгий час, що тут працює, встигла зрозуміти, що робота подобається, адже тут приємні люди, з якими легко. Класні вечірки, шикарна музика, радісні та задоволені люди. А коли люди задоволені, офіціант радіє теж, адже розуміє, що допоміг людям стати трохи щасливішими.

Дівчина каже, що у цьому закладі можна знайти певну гармонію, розслабитися та відпочити, а музика від діджеїв допомагає зблизитися з відвідувачами. Всі ці нюанси створюють певну картину, яка дає людині зрозуміти, що це саме той заклад, куди варто приходити.


Тоня Квартник, «Кораблик»

Тоня працює в «Кораблику» з  2004 року, щоправда з перервами. Розповідає, що до роботи вже звикла, бо саме тут пройшла значна частина життя. За її словами у цьому закладі хороша атмосфера, і майже завжди тут відпочивають постійні гості, які знають персонал на ім’я. З такими людьми, каже Тоня, працювати комфортно, але й нових відвідувачів там люблять і чекають.


Текст: Іванна Костюк

Фото: Роман Домбровський


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (11)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Потяги до Росії можуть скасувати. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку на вулиці Шота Руставелі палав багатоквартирний будинок. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини