Повідомили, чим потруїлися волиняни на рівненському весіллі

Повідомили, чим потруїлися волиняни на рівненському весіллі
джерело фото: https://www.google.com.ua/maps

Причиною отруєння волинянин на весіллі в рівненському ресторані стала сальмонела.

Про це повідомляють у Рівненському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

Нагадаємо, ресторані «Айвенго», що у Рівненській області, потруїлися гості. Серед постраждалих – шестеро волинян. Всього на святкуванні постраждало 23 людини.

За результатами епідеміологічного розслідування спалаху гострої кишкової інфекції встановили, що причиною отруєння людей, які були на святкуванні весілля в готельно-розважальному комплексі «Айвенго», стала сальмонела ентерітідіс.

Основною причиною спалаху стало вживання готових страв, забруднених сальмонелою. Виникненню спалаху поширення інфекції сприяли порушення дезінфекційного режиму, зокрема не проходження медичного огляду персоналом, відсутність відомостей про проходження гігієнічного навчання персоналу, недотримання правил особистої гігієни.

При обстеженні персоналу в офіціанта, який був допущений до роботи без медичного огляду, з’ясували, що він – носій сальмонели ентерітідіс.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали, яким буде фітнес-клуб в новому закладі «MOJO Hall». ФОТО
Наступна новина У ПАТ «Волиньгаз» стартував місячник з безпечного використання газу в побуті
Останні новини
Схожі новини