У «Промені» прокоментували отруєння відвідувачів луцького кафе

У «Промені» прокоментували отруєння відвідувачів луцького кафе

У РЦ «Промінь» прокоментували ситуацію з отруєнням відвідувачів закладу George’s Club.

«У зв’язку з останніми подіями та провокативними заголовками «У Промені...», ми хочемо пояснити реальну ситуацію», – написали на сторінці розважального центру у Фейсбуці.

Нагадаємо, після святкування Дня студента в кафе одного із торговельно-розважальних центрів Луцька на лікарняних ліжках із симптомами отруєння опинилися шестеро відвідувачів віком від 18 до 20 років. Захворіла також і 34-річна кухарка закладу.

РЦ «Промінь» є орендодавцем і діє у межах умов договору оренди нежитлового приміщення, де іншою стороною є орендар Georges Club або інші бізнеси і працівники нашого закладу.

Як ідеться в дописі, розважальний центр не є закладом харчування. Згідно чинного законодавства він здійснює загальний контроль належної роботи орендарів та не має права безпосередньо втручатись у їхню внутрішню роботу.

РЦ «Промінь» вжив усі заходи для з’ясування обставин цього інциденту. Органи Держпродспоживслужби та санітарно-епідеміологічної служби перевірили та провели бесіди з керівниками та працівниками закладу.

«Ми очікуємо на результати обстежень, які будуть надані нам у понеділок», – повідомляють у розважальному центрі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Арешт і штраф: як каратимуть волинян за незаконно зрубані новорічні дерева
Наступна новина Скільки українців працюють неофіційно
Останні новини
Схожі новини