У George’s Club після отруєння закрили кухню. Перевірка не знайшла сальмонели

У George’s Club після отруєння закрили кухню. Перевірка не знайшла сальмонели
Фото ілюстративне

Цілодобовий заклад George`s Club, у якому отруїлися люди, вирішив закрити свою кухню з 22 листопада і до закінчення перевірки.

Про це пресслужба закладу повідомила у коментарі ІА Волинські Новини.

Нагадаємо, після святкування Дня студента в кафе одного із торговельно-розважальних центрів Луцька на лікарняних ліжках із симптомами отруєння опинилися шестеро відвідувачів віком від 18 до 20 років. Захворіла також і 34-річна кухарка закладу.

George`s Club працюватиме звичному режимі, але їжу припинять готувати до моменту отримання повного пакету документів про результати лабораторних досліджень. Пограти в боулінг та більярд можна повноцінно.

Як повідомили у закладі, згідно акту, виданого державною установою «Волинський обласний лабораторний центр міністерства охорони здоров’я України», сальмонели в закладі не виявили.

Але адміністрація George’s Club прийняла рішення припинити роботу кухні до отримання висновків Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Також заклад розпочав додаткову перевірку якості продуктів, що постачається виробниками для подальшого приготування їжі.

Усі працівники George`s Club пройшли обстеження.

Нагадаємо, у РЦ «Промінь» прокоментували ситуацію з отруєнням відвідувачів закладу George’s Club.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Без швів: волинянка створила власний бренд одягу з вовни
Наступна новина Дослідження – сумнівне. Спростували інформацію про ворожість українців до євреїв
Останні новини
Схожі новини