Повідомили, чому у ковельський ЦНАП викликали рятувальників. ФОТО

Повідомили, чому у ковельський ЦНАП викликали рятувальників. ФОТО

У ковельському ЦНАПі провели навчальне замінування.

Для цього у приміщення помістили муляж бомби, – повідомляє про Ковель.

Як повідомляє видання, першими на місце пригоди прибула пожежно-рятувальна служба Ковеля. За словами начальника міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області Володимира Войтаніка, вони отримали повідомлення і швидко сюди приїхали двома машинами. Оперативно провели евакуацію всіх, хто перебував на той момент у центрі. 

За пожежниками прибула карета швидкої, далі з’явилися газовики, а за ними – поліція. Вона і взялася огороджувати місце події спеціальною стрічкою.

За словами начальника відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки міськвиконкому Юрія Дідковського, попередили й службу безпеки України. 

За усім, що відбувалося на території ЦНАПу та поряд із ним, уважно слідкував заступник начальника управління з питань цивільного захисту ВОДА Сергій Бутюгин. Він повідомив, що розпорядженням ОДА затверджені навчання з цивільного захисту населення на поточний рік, тому замінування Ковельського ЦНАПу було заплановано заздалегідь.  

ас йшов, а вибухотехніків, які мали б прибути з Луцька для умовного розмінування бомби, не було видно. Тоді прозвучала інформація, що криміналісти не приїдуть, адже до Ковеля їм необхідно добиратися приблизно півтори години.

Після цього рятувальники винесли з приміщення умовну бомбу і оголосили про завершення навчання.    


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мене не цікавить, хто правий, хто ні», - Олександр Вовченко про політичну ситуацію в Луцьку
Наступна новина 1-кімнатна квартира за 16 000 $: де у Ковелі купити житло зі знижкою
Останні новини
Схожі новини