Повідомили дату фестивалю тюльпанів на Волині

Повідомили дату фестивалю тюльпанів на Волині

На фермерському  господарстві «Лілі Лайн» повідомили, що фестиваль «Волинська Голландія» триватиме три дні – з 30 квітня по  2 травня.

Про це повідомили на сторінці компанії у Фейсбуці.

«Цього року – ще більше тюльпанів, ще більше часу для відвідування, а також безліч сюрпризів та розваг. Для вас розквітне більше 2-х га тюльпанів – піоновидні, бахромчаті, папугайчасті та багато інших, загалом близько 350 сортів», – повідомляють організатори.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На 100 сортів більше і на день довше: яким буде фестиваль тюльпанів на Волині

Зазначають, що на фестивалі будуть тематичні фотозони, а також сюрприз для панянок та особливих модниць – екслюзивний сорт тюльпанів «Victoria's Secret».

На фестивалі будуть відомі мережі закладів міста Луцька, які продаватимуть смажені реберця, шашлики, бограч, куліш, авторські хот-доги, грузинська випічка, солодощі та десерти!

«На території фестивалю діятимуть розваги для діток - гончарний круг, садіння квітів, розмальовки та багато іншого. Ну як і обіцяли - зона торгівлі, де ви зможете придбати наші рослини», – повідомляють організатори.

Вартість квитка для дорослих – 40 грн., для дітей – 20 грн. Діти дошкільного віку, діти сироти, а також учасники АТО, за наявності посвідчення – безкоштовно.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як заїхати на волинський фестиваль тюльпанів

Довідково:
«Волинська Голландія» – поле на 36 кілометрі траси Луцьк-Ковель біля села Свидники Ковельського району, площею 2 гектари. У відкритому ґрунті ростуть понад дві сотні сортів тюльпанів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 25 квітня
Наступна новина У Луцьку з'явиться новий дитячий садок
Останні новини
Схожі новини