На 100 сортів більше і на день довше: яким буде фестиваль тюльпанів на Волині

На 100 сортів більше і на день довше: яким буде фестиваль тюльпанів на Волині

На фермерському  господарстві «Лілі Лайн» продовжують підготовку до проведення фестивалю тюльпанів. Цьогоріч кількість сортів збільшили на сотню, а фестиваль вирішили проводити на день довше.

Про це розповів власник фермерського господарства  «Лілі Лайн» Олександр Подзізей, –  повідомляє Суспільне.

«Цього року ми врахували  помилки з минулого фестивалю – додамо нові локації, місця для харчування, фотозони. Також будуть дитячі зони, будуть працювати аніматори. Фестиваль будуть проводити три дні, можливо продовжимо ще», – розповів чоловік.

Олександр Подзізей розповів, що  торік на фестивалі побувало близько 6 тисяч людей, тоді відвідувачам представили 200 сортів цих квітів. Цього року тюльпанами засадили понад два гектари поля, кількість сортів збільшили на сотню.

Організаторка фестивалю Тетяна Пашковська розповіла, що продовжується інтенсивна підготовка до свята.

«Ми завезли з Нідерландів нові сорти тюльпанів, які будуть у нас на полі. В Нідерландах вони вже давно вирощуються. Умови для проведення зараз дуже сприятливі, бо пройшов нарешті перший весняний дощ», – зазначила жінка.

Проводити фестиваль орієнтуються на кінець квітня – початок травня.

«Вхід на фестиваль буде платним, дорослому квиток обійдеться у 40 гривень, дитячий – удвічі дешевший. Безплатно на фестиваль зможуть потрапити діти-сироти, ветерани АТО, якщо покажуть посвідчення», - розповіла Тетяна Пашковська.

 
10 тисяч відвідувачів очікують цього року на фестивалі тюльпанів, що вдруге відбудеться на Волин

10 тисяч відвідувачів очікують цього року на фестивалі тюльпанів, що вдруге відбудеться у нашій області, - розповів Суспільному власник фермерського господарства, на полях якого квітнуть тюльпани, Олександр Подзізей. Каже: торік на фестивалі побувало близько 6 тисяч людей, тоді відвідувачам представили 200 сортів цих квітів. Цього року, - розповідає, - тюльпанами засадили понад два гектари поля, кількість сортів збільшили на сотню, фестиваль вирішили проводити на день довше. Як і торік, тюльпанове поле квітнутиме поблизу селища Голоби Ковельського району. Точної дати проведення фестивалю організаторка не називає, каже: орієнтуються на кінець квітня – початок травня. Вхід на фестиваль буде платним, дорослому квиток обійдеться у 40 гривень, дитячий – удвічі дешевший. Безплатно на фестиваль зможуть потрапити діти-сироти, ветерани АТО, якщо покажуть посвідчення, - розповіла Тетяна Пашковська.

Posted by UA: Волинь on Friday, 19 April 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині покладуть 16 кілометрів дороги в «бурштинових» селах
Наступна новина У Луцьку інспектори з паркування за два дні наштрафували на 20 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини