Повідомили, хто на «Hummer» ганяв пляжем Світязя

Повідомили, хто на «Hummer» ганяв пляжем Світязя
Фото - КОРДОН

Поліцейські встановили особу водія автомобіля «Hummer H2», який 2-го серпня 2018 року «гасав» прибережною смугою озера Світязь, що на Волині. 

Ним виявився приватний підприємець з Києва, 1978 року народження, – пише КОРДОН з посиланням на прес-службу правоохоронців Шацька.

Вказану особу було запрошено до відділення поліції, де спільно з працівниками Шацького Національного природного парку з горе-водієм було проведено профілактичну бесіду щодо правил поведінки на території Шацького НПП, складено протокол про адміністративне правопорушення та справу про адміністративне правопорушення направлено на розгляд суду.

Максимальна санкція статті передбачає адміністративну відповідальність у вигляді штрафу в розмірі до 510 гривень з можливою конфіскацією засобів вчинення правопорушення.

Нагадаємо, у Facebook опублікували відео, як у селі Світязь відпочивальники на позашляховику «Hummer H2» каталися на пляжі, їх не зупинили сотні людей навколо. Більше того, вони з вітерцем проїхалися у воді самого озера Світязь. Зауважимо, з люка у той час висунувся пасажир.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомий поет Дмитро Лазуткін читав бандерштатівцям еротичні вірші. ФОТО
Наступна новина Що станеться, якщо з'їсти банку згущеного молока
Останні новини
Схожі новини