Повідомили, хто стане новим Генконсулом Республіки Польща у Луцьку

Повідомили, хто стане новим Генконсулом Республіки Польща у Луцьку

Із серпня новим Генеральним консулом Республіки Польща у Луцьку стане Славомір Мішяк.

Про це стало відомо під час зустрічі виконувача повноважень голови Луцької міськради Григорія Пустовіта з Генеральним консулом Республіки Польща у Луцьку Вєславом Мазуром та Славоміром Мішяком 28 липня, повідомили у Луцькраді.

Пустовіт подякував консулу за співпрацю.

«Разом ми зробили дуже багато для того, аби справжня дружба між українським та польськими народами, між Луцьком та польськими містами-партнерами зміцнювалась, а бар’єри спадали. Я щиро вдячний вам за ту роботу, спільні акції та за те, що ви відкривали для нас Польщу», – зазначив Григорій Пустовіт.

Вєслав Мазур висловив сподівання, що усі розпочаті проєкти буде реалізовано, а роботи продовжено.

Генерального консула Республіки Польща у Луцьку Вєслава Мазура нагородив Почесною грамотою міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток українсько-польського співробітництва, а також натхненне служіння на дипломатичній ниві.

Нагадаємо, Генеральний консул Республіки Польщі у Луцьку Вєслав Мазур, який займає цю посаду з 2017 року, вирішив піти у відставку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку встановлять LED-освітлення. Перелік вулиць
Наступна новина Радником Погуляйка став колишній перший заступник голови Волиньради
Останні новини
Схожі новини