Повідомили, на скільки за рік піднялася середня вартість квадратного метру у новобудовах Києва

Повідомили, на скільки за рік піднялася середня вартість квадратного метру у новобудовах Києва

Середня вартість квадратного метру у 325 житлових комплексах в Києві у серпні 2018 року склала 22800 грн проти 21000 у серпні минулого року, а у 284 новобудовах Київської області зафіксована на рівні 12500 грн кв м проти 11500 грн за аналогічний період минулого року.

Такі дані містяться у щомісячному дослідженні вартості житла поталу нерухомості ЛУН, – пише Mind.ua

Крім того, мінімальна ціна кв м у новобудовах Києва зафіксована на рівні 15600 грн, у передмісті Києва – 8500 грн.

Також найдешевшим районом на ринку новобудов Києва є Троєщина (Деснянський район), де вартість 1 кв м житла становить 16500 грн. У той же час найдорожчі квартири у Києві пропонуються на печерських пагорбах, де вартість 1 кв м сягає 46 000 грн.

Найдешевші новобудови пропонують у Ворзелі Київської області, де вартість 1 кв м становить 8500 грн. Найдорожчі  – в районі Гатного, що розташоване по Одеській трасі, де вартість 1 кв м нового житла складає 15500 грн.

Як зазначається, ЛУН щомісяця складає статистику ринку нерухомості Києва та Київської області на основі цін 325 житлових комплексів в Києві і 284 новобудов у Київській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ніч на 9 вересня у Луцьку курсуватиме громадський транспорт
Наступна новина У волинській річці плаває мертва риба. ФОТОФАКТ
Останні новини
Схожі новини